Кафе-Бар

Всеки има нужда от глътка свежест в забързания ден и няколко минутки, в които да „презареди батериите“. Тонизираща напитка от прясно изцедени плодове и зеленчуци дава усещане за прилив на енергия и е пълна с витамини. Свежа атмосфера с уюта в кафето ни за отдих и приятни разговори след или преди тренировка, дава усещане за спокойствие и прави почивката по-пълноценна.

Ето защо съчетахме всичко това и създадохме нашите кафе – фреш – барове. Подготвяме балансирани авторски рецепти на смутита и здравословни закуски. Намерихме доставчици на висококачествени плодове и зеленчуци. Обогатихме менюто с вкусни и здравословни сандвичи, неустоими десерти, полезни закуски и ароматни кафе специалитети.

С ваша помощ не спираме и до днес да откриваме хиляди нови приятели, които превръщат Спортни центрове Европа в здравословната частица от своя ден, която им дава сили, енергия да постигат целите си и да посрещат предизвикателствата пред себе си.

Здравословни сокове и смутита

Предлагаме голямо разнообразие от полезни прясно изцедени фрешове и смутита. Балансираните ни рецепти ще заредят деня ти с много витамини и чудесен вкус. Можеш да се насладиш и на нашите ободряващи топли напитки, лимонади и детокс шотове.

Вкусни сандвичи

Дай си почивка с нашите вкусни сандвичи. Опитай закуските ни с кисело мляко или се наслади на перфектната комбинация с чаша кафе. А ако си решил и да спортуваш, нашите сладки изкушения и протеинови барчета ще ти дадат нужната енергия.

Кафе – фреш – бар в спортни центрове Европа

Спортни центрове Европа са верига от зали за фрупови занимания и фитнес, предлагащи разнообразие от спортове и занимания.  В нашите кафе – фреш – барове можете да се насладите както на здравословни сокове, смутита, ободряващи напитки, свежи салати, вкусни сандвичи, закуски с кисело мляко, така и на протеинови барчета и различни здравословни десерти. Нашата концепция е да бъдем място за здравословната част от твоя ден, където да се насладиш на продукти с много витамини, полезни вещества и най-високо качество. Вземи си  кратка почивка от натовареното ежедневие и се наслади на твоя сок или смути в приятната атмосфера на нашите заведения.

В нашите кафе – фреш – барове качеството е безкомпромисно и затова говорят стотиците положителни отзиви от нашите клиенти. Внимателно подбираме плодовете и зеленчуците, с които приготвяме сокове и смутита. Рецептите ни са изпитани и балансирани до перфекционизъм, защото пропорциите са изключително важни, що се касае до перфектния вкус на нашите напитки.

Храни се разумно, пий полезни напитки и живей здравословно със Спортни центрове Европа! Нашата мисия е да ти предоставим възможност да промениш начина си на живот към по-здравословен вземайки правилните решения всеки ден.